Skip to content
Ediția de astăzi

Președintele PNL Florin Cîțu: Sprijinim orice propunere privind preţurile la energie care îi ajută pe români

Președintele PNL Florin Cîțu a anunțat vineri, 7 ianuarie, că liberalii vor sprijini orice propunere care îi ajută pe români şi care poate fi susţinută de la bugetul de stat în ceea ce priveşte costurile energiei.

“Să văd întâi propunerile, deocamdată au fost doar prezentate în presă. Vreau să văd forma finală şi după aceea vom susţine orice propunere care îi ajută pe români şi care poate fi susţinut şi de la bugetul României. (…) Este o lege care a făcut foarte mult, a avansat foarte mult şi a ajutat foarte mulţi români. Dacă poate să fie îmbunătăţită bineînţeles că vom susţine orice îmbunătăţire, dar sunt anumite condiţii: în primul rând să-şi permită bugetul, dar haideţi să le vedem întâi. Nu putem să discutăm despre ceva ce nu avem încă pe masă”, a afirmat Cîţu, într-o conferinţă de presă, la sediul PNL.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că în coaliţia de guvernare ar trebui găsită o altă modalitate de compensare a facturilor la energie şi gaze, pentru că actuala lege este ineficientă şi nu poate fi pusă în aplicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.