Skip to content
Administrație locală

Președintele PNL Mehedinți, despre facturile mari la întreținere: Cred că ar trebui niște controale și la asociațiile de proprietari

Foarte mulți severineni s-au declarat șocați de faptul că ultimele facturi la întreținere arată că au de plătit sume aproape duble în comparație cu anul trecut sau cu lunile anterioare. Asta în condițiile în care agentul termic nu a fost majorat cu mult.

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu a comentat această situație, în cadrul unei emisiuni la Tele 2, și a precizat că din ce i-a transmis primarul Marius Screciu ar fi vorba de facturi emise pentru o lună și jumătate.

Da mi s-a spus și mie că facturile au crescut foarte mult. Trebuie să se facă verificări. Totodată, cred că ar trebui să se facă și niște controale la asociațiile de proprietari, am văzut multe cazuri de bani încasați care nu au fost plătiți mai departe. Poate sunt și penalități incluse în aceste facturi, pentru că pot exista situații în care locatarii au plătit cu bună credință, dar banii nu au ajuns mai departe”, a declarat Virgil Popescu.

Președintele PNL Mehedinți a mai spus că se implică pentru ca Severinul să aibă o nouă centrală, pentru a scăpa de aceste probleme pe care le are când e vorba de încălzire – agentul termic.

Se lucrează pentru ca Severinul să aibă o nouă centrală. Dar să fim realiști nu vom avea o nouă centrală mai repede de iarna 2020 – 2021. Este imposibil din punct de vedere tehnic. Totodată, trebuie să găsim și fonduri pentru reabilitarea rețelei primare de distribuție ca cetățenii să nu plătească după aia pierderile”, a mai completat președintele PNL Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.