Skip to content
Administrație locală Recent

Președintele PNL Mehedinți: Lipsa bugetului pe țară afectează bugetul primăriilor! 2019 va fi un an ratat pentru investiții!

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu acuză Guvernul PSD de iresponsabilitate din cauza întârzierii prezentării bugetului pe anul 2019.

Este cel mai grav lucru care s-a întâmplat până acum. Niciun Guvern din 90 până încoace nu a așteptat să se ajungă la jumătatea lunii ianuarie, iar proiectul de buget să nu fie trimis la Parlament. Au mai fost întârzieri, dar au fost din cauza Parlamentului care nu au reușit să se pună de acord și să dezbată bugetul până la finele anului în curs. Legea nu a ajuns nici până acum. Este prea târziu să ajungă bugetul în Parlament la 1 februarie. Bugetul primăriilor va avea de suferit din cauza asta și anul 2019 va fi un an ratat pentru investiții”, a declarat liderul liberal în cadrul unei emisiunii la RTS.

Virgil Popescu susține că potrivit unor surse din Ministerul de Finanțe bugetul nu este gata pentru că nu știu cum să facă să scadă deficitul bugetar sub 3%.

Am avut discuții cu primarii liberali, social democrați și de la ALDE și mi-au transmis că nu înțeleg cum s-a ajuns în situația asta?!? Le-am spus și lor că potrivit unor surse din Ministerul de Finanțe bugetul nu este aprobat nici până în acest moment nu e o soluție să scadă deficitul bugetar sub 3% așa cum au promis. Caută soluții în continuare”, a mai explicat deputatul liberal de Mehedinți.

Legat de amendamentele pe care le va depune parlamentarul liberal a precizat următoarele:

O să pun cel puțin un amendament, dar nu o să pun amendamente doar de a pune. O să urmăresc foarte atent acei bani pe care Guvernul PSD, parlamentarii PSD din Mehedinți, în special doamna Teiș, domnul Mazilu ne-au spus că o să îi aibă Drobeta Turnu Severin – 15 milioane – promisiune directă de la domnul Dragnea. Dacă acești bani nu se regăsesc în bugetul pe 2019 o să depun un amendament. În comisii și în plen o să mă uit în ochii domnului Dragnea și o să îi spun: Ați promis că le veți da severinenilor acești bani”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.