Skip to content
Ediția de astăzi

Președintele PSD Marcel Ciolacu, îndemn la participare la vot: Românii trebuie să iasă la vot

Președintele PSD Marcel Ciolacu a transmis un mesaj prin care i-a îndemnat pe români să iasă la vot. De ce? ”Ca să-l măture pe Orban de la putere”.
Într-adevăr, românii trebuie să iasă la vot! Ca să-l măture pe Orban de la putere! Pentru toată bătaia asta de joc la care au supus un întreg popor!!! Nu au testat, nu au întărit ATI-urile, au închis școlile, au închis piețele, au închis restaurantele, au fugărit creștinii din biserici și au îmbolnăvit românii cu măștile neconforme! Au distrus economia și au falimentat firmele românești! Au pustiit totul cu incompetența, aroganța și demagogia lor! Da, pentru toate acestea, românii trebuie să-i trimită acasă! Pe 6 decembrie, românii trebuie să pună STOP celui mai nociv guvern din istoria României! Pe 6 decembrie, votați să vă salvați”, a fost mesajul transmis de liderul PSD.
Replica a venit după mesajul președintelui Klaus Iohannis prin care i-a îndemnat pe români să iasă duminică la vot.
Dragi români, alegerile se câștigă la urne, prin vot, nu se câștigă în sondaje, chiar dacă în ultimele zile tot mai des auzim că este dat câștigător Partidul Național Liberal, ceea ce este un lucru bun. Așadar, vă rog să mergeți şi să votați! Este extrem de important. Aţi fost alături de mine la referendumul din 2019 şi am reușit să oprim ciopârțirea legilor justiției. Aţi fost alături de mine și la alegerile prezidențiale. Așadar, mergeți la vot, ca să nu pățim ca în decembrie 2016, când, printr-o prezență scăzută, a câștigat PSD şi a urmat coșmarul de ani de zile, în care PSD şi-a bătut joc de ţară, şi-a bătut joc de justiție, şi-a bătut joc de investiții publice. Așa ceva nu ne mai dorim! Aţi fost alături de mine, votați echipa cu care vom reconstrui România, votați pentru România normală”, a transmis Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.