Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Primăria Drobeta Turnu Severin amenajează o nouă parcare în zona blocurilor E

În zona blocurilor E dintre străzile George Coșbuș și Calomfirescu din municipiul Drobeta Turnu Severin au început miercuri, 14 august, lucrările la o nouă parcare.

”Astăzi au început lucrările la o nouă parcare în zona blocurilor E din Drobeta Turnu Severin, care face parte dintr-un lot de zece parcări pe care le construim în asociere cu Consiliul Județean Mehedinți. Lucrările au o valoare de 750.000 de lei și vor fi create  aproximativ 60 de locuri de parcare, dar totodată amenajăm și întreaga zonă cu spații verzi, spații pentru gunoi, alei de acces și intrările în scările de bloc. Așadar, în cel mult o lună și jumătate vom avea o parcare modernă pentru locatarii din zonă”, a spus primarul Marius Screciu.

”Avem în jur de 2000 m de suprafață carosabilă de parcări, 1000 de metri suprafață pietonală, 1000 de m de spații verzi, plantări copaci (25), iluminat nou (12 stâlpi) și tot ce ține de o parcare modernă și civilizată”, a precizat Eugen Rușețel, reprezentantul firmei de construcții care amenajează parcarea.

În ultimii ani numărul autoturismelor a crescut foarte mult în Drobeta Turnu Severin, iar numărul locurilor de parcare este insuficient în momentul de față.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.