Skip to content
Administrație locală

Primarul din Șișești: Nu am avut niciun sprijin din partea CJ Mehedinți

Iminenta campanie electorală scoate la ”suprafață” spiritul lăudător din mai marii județului. Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu se lăuda recent că PSD a investit peste 24 milioane lei în comuna Șișești, pentru că a avut o colaborare foarte bună primarul Marian Răducan.

În replică, primarul susține că nu a avut parte de niciun sprijin din partea CJ Mehedinți.

Domnule Cojocaru Nicu Alexandru spre știința dvs. comuna Șișești NU A AVUT NICI UN SPRIJUN din partea CJ Mehedinți pentru investițiile din comună, din perioada 2016- 2020! Din contră, pe listele prezentate la Ministerul Dezvoltării și susținute de domnul secretar de stat Chirilă, Șișeștiul nu făcea parte din localitatea susținută de PSD Mehedinți! Poate să confirme și dl primar Trușcă, la timpul respectiv, deputat de Mehedinți! Noroc că la Ministerul Dezvoltării, la acea dată, am avut omul potrivit la locul potrivit! Vă rog să nu mai faceți afirmații în necunoștiință de cauză și să ne oprim aici. Banii sunt ai poporului român, nici ai PSD, nici ai PNL și nici al unui alt partid! Iar locuitorii comunei Șișești au plătit unele din cele mai mare taxe și impozite locale să pot să plătesc studii, avize, acorduri, consilierii locali primesc 50% din indemnizația lunară, aparatul primarului funcționeaza cu 30% din organigramă, salariile sunt la jumătate din cât se puteau acorda, nu am acordat tichete de masă sau tichete de vacanță! Mi-ar fi plăcut să luați poziție când comunei Șișești i s-au alocat 25% din cât s-a repartizat altor comune, vreți să le enumăr?!? Sau când a fost exclusă din zona defavorizată? Sau când nu a mai avut acces la parteneriate cu CJ Mehedinți pe proiectele transfrontaliere, sume repartizate pentru întocmirea cărților funciare în intravilan!?!”, este mesajul transmis de edil.

Președintele CJ Mehedinți susține că are o relație foarte bună cu primarul Răducan.

”Unde s-a fotografiat cel mai recent prefectul de Mehedinți?! Acolo unde PSD a investit peste 24 milioane lei printr-o colaborare foarte bună cu domnul primar, Marian Raducan, o sumă record pe care nu a adus-o niciun alt Guvern până acum. Banii au ajuns în 7 proiecte implementate deja, în sisteme de alimentare cu apă, în modernizarea și reabilitarea Liceului “Gh. Ionescu Șișești”, a Școlii Generale din Noapteșa, în construirea unei microstații de epurare și nu în ultimul rând, în modernizarea unor drumuri de interes local, toate din comuna Șișești. Astăzi prefectul s-a fotografiat la Șișești… cine știe unde merge mâine… are investiții realizate de PSD, pe ales…
Guvernul PSD a implementat în județ investiții în valoare de 1,3 miliarde lei prin PNDL I și PNDL II, programe pe care partidul său, PNL, le-a blamat fără nicio ezitare! Pe zi ce trece, depășiți o nouă treaptă a penibilului, domnule prefect”, scria Aladin Georgescu.

Dat fiind faptul că a fost acuzat prefectul, acesta i-a răspuns:

Dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs! Mesaj cel puțin delirant și halucinant al șefului CJ Mehedinți. Cel mai probabil, din cauza unei căderi nervoase, venită pe fondul apropierii alegerilor, Aladin Gigi Georgescu a clacat. Neavând cu ce să apară în spațiul public, “vestitul avocat” de la Vânju-Mare strikes again! Mai e vreo surpriză? Cred că nu. Printr-o postare la fel de neîndemânatică ca și întreaga sa carieră de om politic și mai ales de Președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Gigi simte cum îi alunecă pământul de sub picioare și se vede nevoit să atace, fără a avea vreo urmă de discernământ. Dar pentru că întotdeauna am fost un om al adevărului, vreau să îi clarific avocatului imaginar, câteva aspecte. Verific lucrările de investiții realizate cu fonduri publice și nicidecum nu mă laud cu aceste realizări. Dacă vorbim despre “impostori”, nu cred că mai e nevoie să spun faptul că acela ar fi chiar el. Atât prin faptul că de atâția ani tot încearcă să își depășească condiția mediocră, cât și prin dezastrele acoperite cu grave nereguli cu care și-a consolidat mandatul de Președinte al CJ. Acest “Pinocchio” al politicii locale minte fără pic de rușine și vorbește despre o foarte bună ”colaborare” cu primarul comunei Șișești. Ori edilul șef declară răspicat că nu a avut deloc sprijinul Consiliului Județean Mehedinți și că a plătit studiile de fezabilitate ale proiectelor respective din taxele plătite de locuitorii comunei. Acest individ care conduce Consiliul Județean Mehedinți prin postări pe Facebook, filmat cu drona lângă un petic de asfalt, poate fi considerat un președinte ratat, care a dat cu oiștea-n gard, județul bătând de ani buni pasul pe loc. Iar despre “parașutism”, e mai bine să nu amintim! Eu cred că nu cu mine încearcă să vorbească despre investițiile din acest județ și nici de banii din care acestea au fost făcute, altminteri o fi uitat că o bună perioadă de timp am lucrat în aceeași instituție. Revenind la masacrul administrativ cauzat de Aladin Gigi Georgescu, îi sugerez să nu se mai preocupe de postările mele de pe social media, pentru că există probleme reale în județ, de pildă, nu știu dacă știe, dar ne aflăm în plină pandemie. Domnule Aladin Gigi Georgescu, cred că v-ați afundat destul în ridicol, în toți acești ani în care cu amatorism și nepricepere ați păstorit acest județ. Măcar acum, la plecare, faceți un gest onorabil și cereți-vă scuze mehedințenilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.