Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Procentul de promovare la Evaluare Națională în Mehedinți este de 64,29%

 

Trei eleve din Mehedinți au reușit performanța să obțină media 10 la examenul de evaluare națională. Două dintre ele sunt eleve la Colegiul Național Gheorghe Țițeica, iar cealalta este de la Colegiul Național Traian.

Ca în fiecare an, notele mari la examenul de evaluare națională sunt obținute de elevi care învață la Colegiul Național Gheorghe Țițeica și Colegiul Național Traian.

Cele trei medii de 10 au fost obținute de Ruxandra Maria Iacob, elevă la Colegiul Național Gheorghe Țițeica, Oana-Maria Mazilu de la Colegiul Național Traian și Maria Șalău de la Colegiul Național Gheorghe Țițeica.

La polul opus sunt mulți elevi care au luat note de 1 de la școli din mediul rural, cum ar fi Livezile, Punghina, Bălăcița, Grozești, Vlădaia, Noapteșa, Dumbrava de Jos, Cerneți, Husnicioara și chiar din municipiul Drobeta Turnu Severin (Școala Gimnazială Dimitrie Grecescu).

Procentul de promovare la evaluare națională este în județul Mehedinți este de 64,29 la sută cu 1.174 de note peste 5. La limba română, procentul este de 76,52 la sută (11 note de 10), iar la matematică de 52 la sută (15 note de 10). Au fost înscriși 2.033 de elevi și au fost prezenți la examen 1.826 de elevi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.