Skip to content
Administrație locală Recent

Proiectul ”Primul ghiozdan” continuă la Severin

Începe un nou an școlar, iar în majoritatea unităților de învățământ se va merge la școală. Viceprimarul Daniel Cîrjan anunță că și anul acesta continuă programul ”Primul ghiozdan”.

Peste 800 de copii, care vor intra la clasa pregătitoare, vor găsi pe bănci ghiozdane, gata ”echipate”, cu cele necesare.

E foarte important pentru mine ca pentru cei din clasa pregătitoare primul contact cu școala să fie o experință plăcută. Școlarii să se simtă egali, să nu se simtă discriminați”, a declarat Daniel Cîrjan.

Programul este în vigoare din anul 2018.

Conform hotărârii de Consiliu Local pe care am inițiat-o referitoare la acordarea pentru anul școlar 2018 – 2019 a pachetului cu rechizite școlare ,,Primul Ghiozdan” pentru copiii înscriși în clasa pregătitoare, părinții micuților puteau să solicite participarea la acest program la unitățile de învățământ de pe raza Municipiului Drobeta-Turnu Severin până la data de 1 iulie! Astfel, până la 1 iulie au fost depuse un număr de 675 de solicitări din totalul de 700 de copii înscriși în clasa pregătitoare, ceea ce este o dovadă a faptului că acest program este unul de interes pentru comunitate”, a declarat pentru PSNews.ro/MH Daniel Cîrjan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.