Skip to content
Ediția de astăzi

PSD a anunțat că va depune două moțiuni simple: cine sunt miniștrii vizați

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat că formațiunea politică va depune două moțiuni simple în Parlament împotriva lui Florin Cîțu și a lui Adrian Oros.

Ciolacu a ținut să-i transmită public un mesaj ministrului de Finanțe, Florin Cîțu: „Îl rog să înceteze toate minciunile din spațiul public”, potrivit PSNews.ro

Vom depune două moțiuni simple la Camera Deputaților, la Senat, în ceea ce-l privește pe domnul ministru Cîțu și domnul ministru Oros. Ținând cont că domnul Cîțu a mai trecut prin această procedură la Senat, de data aceasta o să depunem la Camera Deputaților astfel încât să fie evident faptul că toate forțele politice, în afară de PNL, nu mai doresc să aibă de-a face cu un asemenea ministru. Îl rog public pe domnul ministru Cîțu să înceteze toate minciunile din spațiul public. Nu are nicio legătură o moțiune simplă, cu nu știu ce site cu OZN-uri și extratereştrii din creierul dânsului, a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu a declarat și că s-a ajuns la concluzia, pe baza informatiilor transmise de autoritățile locale, că de la 1 iunie Consiliile Județene și marile municipii, reședință de județ, vor intra în colaps financiar.

Cheltuielile suportate de toate autoritățile locale din țară (pentru lupta cu epidemia), indiferent de culoarea politică, ajung la 500 de milioane. Banii primiți de la Guvern au fost de 17 milioane de lei. Nu este prima oară când spun de minciuna Guvernului Orban legat de fala cu care se luptă cu această epidemie, neținând cont Guvernul că lupta (cu coronavirusul) a fost dusă în principal de administrațiile locale. Începând cu 1 iunie, 1 iulie, Consiliile Județene și marile municipii vor intra în colaps finaciar, nu vor mai exista bani nici pentru spitale și nici pentru protecția copilului. Împreună cu grupurile parlamentare vom veni cu amendament la rectificarea bugetară, a precizat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.