Skip to content
Ediția de astăzi

PSD anunţă moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor – Ce spune Florin Cîţu

PSD va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor Florin Cîţu, anunţul fiind făcut de liderul PSD Viorica Dăncilă.

La începutul săptămânii viitoare, vom depune o moţiune simplă pentru domnul Cîţu în Senatul României, având în vedere creşterea euro, creştere care îi afectează pe români”, a declarat Dăncilă la Antena 3, potrivit PSNews.ro

Aceasta este prima moţiune care vizează un ministru al Guvernului Orban. În replică ministrul de Finanțe precizează următoarele:

Momentul adevărului. Vă anunț o premieră în cazul moțiunii simple care mă vizează, la Senat. Pentru prima oară în istorie voi aduce în Parlament cu mine toți directorii din MFP și ANAF care au lucrat cu fostul minstru și cu Darius Vâlcov la elaborarea bugetului, a rectificării din august și mai ales la elaborarea strategiei fiscal bugetare pentru perioada 2019-2021. Vor fi prezenți cu date și documente oficiale care vor arăta: Viorica Dăncila și Eugen Teodorovici știau din martie că vor depăși ținta de deficit. Situatia execuției bugetare și mai ales estimările pentru final de an la momentul în care am preluat mandatul. În conferința de presa pe care o voi ține înainte de moțiune, îi voi lăsa pe directorii respectivi să vă prezinte datele reale cu documente. Să vedem atunci cine-i minte pe români. Vă garantez că rezultatul este unul neplăcut pentru Dăncila și Teodorovici”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.