Skip to content
Ediția de astăzi

PSD atacă: PNL-USR-PMP – Coaliția nocivă împotriva românilor

Social democrații nu au înghițit prea bine eșecul moțiunii de cenzură și au transmis că PNL – USR – PMP reprezintă coaliția nocivă împotriva românilor. Ciudat este că nu spun nimic de UDMR sau de parlamentarii minoritățilr, având în vedere că nici parlamentarii acestor formațiuni politice nu au fost în sală, deci practic nu au vrut să se facă cvorumul necesar dezbaterii și votului.

Partidul Național Liberal a fost disperat să nu piardă puterea, iar pentru aceasta a apelat la cele mai insalubre metode ale politicii românești, cumpărând – până în ultima clipă – parlamentari la bucată. Moțiunea de cenzură depusă de PSD nu a putut fi dezbătută astăzi din cauza lipsei cvorumului de ședință. Le-a fost atât de frică să nu piardă puterea încât nici măcar pe cei cumpărați pe ultima sută de metri nu i-au lăsat să vină în sală! Astăzi, toți românii s-au putut convinge singuri cine susține corupția, traseismul și incompetența Guvernului Orban și cine se opune. Contrar celor susținute în declarațiile publice, USR și PMP au demonstrat astăzi că sunt la guvernare alături de PNL și responsabili pentru toate deciziile acestui guvern. Parlamentarii PSD au fost prezenți în sală, mai puțin 5 dintre ei care, în loc să-și facă datoria față de români, au ales trădarea. În prima ședință a Consiliului Politic Național aceștia vor fi excluși. Reconstrucția PSD nu se poate face cu trădători și oportuniști”, se arată într-un comunicat transmis de PSD.

În urma apelului nominal, doar 226 de parlamentari au fost la şedinţă, fiind necesară prezenţa a 233 de deputaţi şi senatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.