Skip to content
Ediția de astăzi

PSD face opoziție la baionetă noului Guvern

Social democrații atacă în termeni duri unele măsuri luate de guvernul de Coaliție, apelând la partea emoțională a unei categorii de români.

34 de miliarde de lei scoate noua putere, în 2021, din buzunarele populației, prin decizii ce stopează creșteri de venituri prevăzute de lege! În #Guvernarea Anti-Populație, veniturile românilor scad doar ca să crească profiturile clientelei de partid! Defalcat, Dreapta ia 20 de miliarde lei de la bugetari și de la pensionarii militari, plus 10,4 miliarde lei de la pensionarii civili și 3,5 miliarde lei de la copii! Guvernul fură efectiv de la fiecare vârstnic 175 lei pe lună, spune ca nu sunt bani pentru alocațiile copiilor, dar găsește încă un miliard de lei pentru asigurarea profitului a trei companii străine! Este vorba de multinaționale apropiate de PNL, finanțate și în 2020, prin aceeași schemă de garantare a creditului comercial de către stat”, se arată într-un text publicat pe pagina oficială de Facebook a PSD.

Totodată, social democrații critică aspru și decizia cu privire la TVA-ul care se aplică în domeniul construcțiilor.

În schimb, altă decizie perversă a Guvernului Cîţu, luată în prag de Revelion, loveşte puternic în familiile tinere, cu copii și în sectorul construcțiilor! Creşterea plafonului pentru TVA-ul de 5% de la 95.000 la 140.000 de euro se amână cu un an, iar mii de familii pierd, astfel, banii plătiți deja prin contract, pentru avans! Asta e viziunea Dreptei pentru a scoate România din criză: să sufere milioane de oameni ca să se îmbogățească firmele străine prietene cu Cîțu, Barna sau Cioloș”, se mai arată în textul social democraților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.