Skip to content
Ediția de astăzi Recent

PSD negociază cu parlamentarii AUR şi cei ai minorităţilor naţionale pentru susţinerea moţiunii de cenzură

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că social-democraţii au început discuţiile cu parlamentarii AUR şi cu cei au minorităţilor naţionale pentru susţinerea unei moţiuni de cenzură depuse de PSD.

Nu cred că minorităţile naţionale vor mai susţine acest guvern mult timp. Nu ştiu nici UDMR-ul cât o să mai stea să facă parte dintr-un asemenea guvern”, afirmă Ciolacu, potrivit PSNews.ro

În fiecare sesiune parlamentară avem dreptul la o moţiune de cenzură. Am pornit negocierile cu ceilalţi parlamentari în ceea ce priveşte susţinerea unei moţiuni de cenzură. Am început şi cu formaţiunea AUR şi cu parlamentarii… Nu cred că minorităţile naţionale vor mai susţine acest guvern mult timp. Nu ştiu nici UDMR-ul cât o să mai stea să facă parte dintr-un asemenea guvern. (…) ce se întâmplă acum? Ei nu au făcut congrese. Ei nu-şi pierd numai posturile din Guvern. Problema lor prioritară nu e să guverneze”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară, la TVR.

El a spus că PSD este „o minoritate” în Parlament, iar moţiunea de cenzură este instrumentul pe care îl are la dispoziţie. El a criticat în termen duri actuala coaliţie aflată la guvernare. Liderul PSD a mai spus că guvernanți pregătesc tăierea veniturilor bugetarilor cu 25%. „Când PSD spunea că nu numai vor îngheţa veniturile, urmează tăierile. Ei spuneau că sunt intoxicări din partea PSD şi nu vor face niciodată aşa ceva. Au trecut 3 luni de la alegeri şi adevărul iese la vedere.

Dna Turcan în 2010, când era la PDL, parlamentar, a votat tăierile de 25%. Vor veni calculele şi veţi vedea că tăierile se vor duce la 25%, ei nu ştiu altceva, cum să echilibreze o economie, cum să genereze venituri şi investiţii. Sunt şi proşti, sunt şi hoţi, şi mincinoşi”, a declarat Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.