Skip to content
Administrație locală Recent

”Războiul” gazului: Screciu acuză PNL că a intrat în campanie electorală!

Primarul municipiului Severin Marius Screciu îi acuză pe liberali de dezinformare cu privire la declarațiile pe care le-a făcut pe marginea extinderii rețelei de gaz.

DEZINFORMARE MARCA PNL. Într-o emisiune avută seara trecută pe un post de televiziune, spuneam că pentru încălzirea orasului, cel puțin la acest moment exista 2 variante:

  1. Păstrarea încălzirii centralizate, cu construcția unei centrale în co-generare pe gaz, situație care ar păstra un preț rezonabil pentru gigacalorie;
  2. Posibilitatea ca fiecare severinean să își facă încălzirea cu centrală de apartament pe gaze.

Fiecare dintre aceste variante are avantajele și dezavantajele ei. La centralele de apartament pe gaze spuneam că există riscul unei poluări masive și această variantă necesită o discuție cu toți factorii decidenți de la nivelul municipiului și o consultare a populației. Domnii de la liberali dezinformează si spun ca eu m-aș opune extinderii rețelei de gaze. Total fals și îi înțelegem că au inceput deja campania electorală și fac orice sa aibă câștig de cauză la viitoarele alegeri. Este de datoria mea să informez corect severinenii și să le spun adevărul”, este reacția edilului.

Replica a venit după ce președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu a declarat pentru PSNews Mehedinți că viitoarea administrație liberală va finaliza extinderea rețelei de gaz în tot orașul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.