Skip to content
Administrație locală

Screciu anunță noi investiții cu bani europeni pentru Severin

Primarul Marius Screciu a anunțat că a semnat luni, 22 iunie, la Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, un nou contract de finanțare cu fonduri europene, pentru realizarea unui spațiu multifuncțional pentru activități sportive și recreaționale.

Proiectul de urbanizare va fi realizat în zona străzii Someș (cartierul Banovița) din Drobeta Turnu Severin, pe un teren viran, aflat în acest moment în degradare.

Investiția se ridică la 2.068.566,42 lei și este finanțată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, în proporție de 98%, cota de co-finanțare din bugetul local fiind de numai 2%. Investițiile ce vor fi realizate: Modernizarea străzii Someș și amenajarea trotuarelor; Construirea unei baze sportive cu terenuri pentru tenis, baschet, minifotbal, badminton, volei, amenajarea de locuri de joacă pentru copii și spațiu pentru fitness, iluminat public ecologic, rețea de fibră optică și wi-fi gratuit pentru zona publică și rețea de utilități publice”, a anunțat Marius Screciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.