Skip to content
Administrație locală Recent

Screciu vrea un nou mandat pentru ”a-și duce la îndeplinire proiectele începute”! Care or fi alea?

Edilul Severinului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea primăriei. Oficial, potrivit declarației publice, mai vrea patru ani de mandat pentru a-și duce la îndeplinire proiectele începute, deși totuși simte că și-a făcut datoria. Contradicții.

Mi-am depus oficial candidatura pentru Primăria Drobeta Turnu Severin, cu simțul datoriei împlinite față de cetățeni și față de oraș. Am nevoie de un al doilea mandat pentru a-mi duce la bun sfârșit proiectele începute, dar și cele viitoare și, împreună cu președintele Aladin Georgescu, alături de care fac o echipă foarte bună, sper să convingem severinenii și mehedințenii de buna-credință și de puterea noastră de muncă. Campania mea va fi printre severineni, rezolvând problemele orașului, așa cum s-a întâmplat în ultimii 4 ani. Mulțumesc pentru încrederea acordată, tuturor celor care mă susțin, echipei mele de candidați pentru Consiliul Local și promit, în continuare, să nu dezamăgesc”, este anunțul oficial al lui Screciu.

Și totuși ce proiecte vrea să ducă la bun sfârșit? Cu încălzirea ne-am lămurit, nu se poate. Ce tot propune primarul e cu bani mulți, am mai scris noi despre asta. Ce a mai rămas de dus la bun sfârșit și început? Suntem foarte curioși și noi și poate ne explică primarul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.