Skip to content
Focus Recent

Se licitează pentru deszăpezirea drumurilor județene din Mehedinți

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu anunță că au început deja demersurile pentru atribuirea lucrărilor de deszăpezire a drumurilor județene pentru iarna 2018 – 2019.

Demersurile pentru atribuirea lucrărilor de deszăpezire a drumurilor județene pentru iarna 2018 – 2019 au fost începute de reprezentanții Consiliului Județean Mehedinți. Am dispus deschiderea procedurilor pentru licitație din timp, pentru a se parcurge toți pașii legali, operatorii economici să aibă suficient timp să studieze caietul de sarcini, să depună oferte, iar eventualele contestații să se soluționeze în timp util. Vrem ca la începutul iernii să fim pregătiți să păstrăm drumurile în condiții optime pentru circulație”, anunță liderul Consiliului Județean.

Aladin Georgescu precizează că firma care va câștiga licitația se va ocupa de deszăpezirea drumurilor județene până în anul 2021.

Trebuie spus că lucrările se licitează pe o perioadă de trei ani. Se va încheia un acord cadru pentru perioada 2018 – 2021. Am decis să mergem pe această variantă pentru a limita procedurile birocratice pe care trebuie să le parcurgem în fiecare an. Astfel, documentația de atribuire a serviciilor de deszăpezire a fost deja publicată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, iar operatorii economici pot depune oferte până în data de 6 septembrie 2018. Pentru atribuirea lucrărilor de deszăpezire, drumurile județene din Mehedinți au fost împărțite pe trei loturi, la fel ca și anul trecut, Lotul I – Zona Nord, Lotul II – Zona Centru, Lotul III – Zona Sud”, mai anunță Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.