Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Senatorul PNL Florin Cîțu: Execuția bugetară pentru 2018 a fost MĂSLUITĂ!

Senatorul PNL Florin Cîțu dezvăluie că Execuția bugetară pentru 2018 a fost măsluită, iar asta o confirmă și Comisia Europeană.

I-AM PRINS! Comisia Europeană CONFIRMă- execuția bugetară pentru 2018 MĂSLUITĂ! În momentul în care Vâlcov și Теодорович au anunțat deficitul bugetar cu o lună înainte am spus că execuția pentru 2018 o să fie falsificată. V-am spus atunci că am fost sunat din MFP și mi s-a spus că urmează să măsluiască datele. Imediat am cerut COMISIE DE ANCHETĂ PARLAMENTARĂ pentru execuția bugetară pe anul 2018. PSD+ALDE nici nu au vrut să audă. Ei știu cel mai bine că merg direct la pușcărie. Exact ca în Grecia. CE vine cu prima DOVADĂ că datele au fost „aranjate” în așa fel încât deficitul, atât ESA cât și CASH, să nu depășească 3%. Au transferat venituri din 2019 în 2018 pentru a re reduce deficitul bugetar în 2018”, a declarat liderul liberal.

Florin Cîțu cere urgent înființarea unei comisii parlamentare de anchetă.

Având în vedere aceste informații noi CER URGENT COMISIE PARLAMENTARĂ DE ANCHETĂ a execuției bugetare pentru 2018. Așa cum au făcut comisie de anchetă pentru alegerile pe care le-au organizat și le-au pierdut așa pot să facă și pentru execuția bugetară, dacă nu au nimic de ascuns. Теодорович, aceste informații rămân. Știi foarte bine că în Grecia cei care au măsluit datele oficiale sunt în pușcărie. Același lucru trebuie să-l știe și angajații din MFP care au ajutat la măsluirea execuției bugetare. TOȚI sunt VINOVAȚI și vor plăti”,  a mai declarat liderul liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.