Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Sibinescu despre candidatul ALDE la alegerile prezidențiale: România poate avea în sfârșit un președinte onest

Senatorul ALDE de Mehedinți Ionuț Sibinescu anunță că cel mai bun candidat pentru alegerile prezidențiale este Călin Popescu Tăriceanu.

Am decis astăzi, împreună cu colegii mei, că cel mai bun candidat pentru alegerile prezidențiale este Călin Popescu-Tăriceanu. Este președintele partidului, este un om cu o bogată experiență politică și în funcții înalte din stat și se bucură de susținerea necondiționată a membrilor ALDE, dar și a simpatizanților noștri. Românii l-au cunoscut pe Călin Popescu-Tăriceanu în perioada în care a fost prim-ministru. Această experienţă politică pe care a acumulat-o l-a făcut să cunoască ţara mai bine, să înţeleagă dorinţele oamenilor”, scrie senatorul.

Sibinescu susține că Tăriceanu va fi președintele care își va iubi țara.

Am încredere că, după un mandat prezidențiabil dezastruos al lui Klaus Iohannis, România poate avea în sfârșit un președinte onest. Este o șansă importantă pentru români de a fi reprezentați la Palatul Cotroceni de un om echilibrat, care să nu dezbine, care să își iubească țara, să respecte Constituția și separația puterilor în stat. Îi urez mult succes domnului președinte Tăriceanu”, a mai precizat Sibinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.