Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

SURSE Aladin Georgescu se dezice de Liviu Dragnea

 

Mișcare surprinzătoare pentru președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu. Surse apropiate acestuia spun că s-a alăturat taberei formate din contestatarii lui Liviu Dragnea, deși era de notorietate faptul că Georgescu a fost întotdeauna un susținător al liderului de la București.

Din câte se pare, Aladin Georgescu, care este și președintele Consiliului Județean Mehedinți, nu s-a consultat cu colegii de partid în această decizie.

„Organizaţia PSD Mehedinţi nu a luat o decizie privind conflictul de la nivelul conducerii partidului. Prin urmare, dacă preşedintele organizaţiei, Aladin Georgescu, a semnat pe lista contestatarilor preşedintelui Liviu Dragnea, a făcut-o în nume personal şi reprezintă strict opinia sa, fără să implice în vreun fel organizaţia judeţeană din Mehedinţi.
Nu a existat o consultare pe această temă în interiorul partidului, nu s-a întrunit Comitetul Executiv Judeţean, asa cum era statutar.Ba dimpotrivă, domnul Aladin Georgescu şi-a închis telefonul şi refuză să le mai răspundă membrilor PSD Mehedinţi care cer convocarea de urgenţă a forurilor statutare ale partidului pentru a se lua o decizie.Până când acest lucru nu se va întampla, consider că domnul Aladin Georgescu nu are mandat din partea organizaţiei să voteze într-un fel sau altul în cadrul Comitetului Executiv National al PSD, de mâine. Din discuţiile purtate cu multi alţi colegi primari PSD din Mehedinţi, se desprinde, însă, ideea foarte clară că oamenii îşi doresc stabilitate şi continuitate.Partidul nu are nevoie, la acest moment, de lupte pentru putere care să pună în pericol guvernarea, ci de continuarea proiectelor de investiţii demarate”, spune într-o postare pe Facebook Constantin Trușcă, primarul PSD din Șimian, cea mai mare comună din Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.