Skip to content
Focus

Suspiciuni de fraudă la Primăria Sectorului 1. Clotilde Armand : Astăzi am fost la DNA! EXCLUSIV

Suspiciuni de fraudă în ograda primarului Sectorului 1 al Capitalei, Daniel Tudorache.

Mai exact, Clotilde Armand – președintele USR Sector 1 – a oferit luni o declarație pentru PSnews.ro în care a susținut că a fost audiată la DNA în aceași zi, în calitate de martor, într-un dosar ce vizează suspiciuni de fraudă la primăria condusă de PSD-istul Daniel Tudorache.

Astăzi am fost la DNA, în calitate de martor, în legătură cu un dosar cu suspiciuni de fraudă la Primăria Sectorului 1. Pe mine mă interesează ca DNA să își facă datoria și mă bucur de faptul că sunt dosare în continuare, mai ales cele legate de primăria în care activez. Asta mă interesează, ca DNA să își facă datoria, pentru că avem mare nevoie de ea”, a susținut Clotilde.

Solicitată să ofere mai multe detalii în legătură cu ancheta care se desfășoara la primăria în al cărei Consiliu activează, Clotilde Armand a evitat un răspuns concret, motivând că ”există un articol în Codul Penal care spune că nu am voie să spun mai multe”.

”Nu vă pot da mai multe detalii legate de dosar, există acel articol din Codul Penal care spune că nu am voie să spun mai multe, pentru a nu afecta mersul anchetei, ceea ce vă pot spune este că într-adevăr sunt suspiciuni de fraude în cadrul Primăriei Sectorului 1 și se face o anchetă. Eu am spus că voi lupta cu toată puterea mea pentru cetățenii acestui sector și asta fac: m-am dus la DNA ca martor pentru această anchetă, un martor trebuie să spună adevărul, și pentru asta m-am dus acolo. Vreau să-i las pe anchetatori să își facă datoria până la capăt”, a încheiat aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.