Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

Transport de porci din focarul de pestă porcină din Bihor, oprit în Mehedinţi

 

În plin scandal de pestenă porcină, un bărbat din Dolj a fost depistat cu o mașină plină cu porci pentru care nu poseda niciun fel de documente de proveniență sau transport.

În data de 6 septembrie, la orele 02:30, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, cu ocazia activităților de control în trafic, pe DN 6, au depistat un bărbat de 35 ani, din comuna Melinești, județul Dolj, în timp ce transporta cu o autoutilitară un număr de 40 porcine, animale pentru care nu poseda niciun fel de documente de proveniență sau transport.

Cazul a fost preluat de Serviciul Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Mehedinți, bărbatul fiind sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 600 lei.

Ulterior, pe crotalii s-a descoperit că porcii veneau direct din focarul de pestă porcină de la Bihor. Verificările în acest caz au fost preluate de medicii Direcției Sanitar Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor Mehedinți, care au decis sacrificarea și arderea animalelor!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.