Skip to content
Recent Spot

Un deputat PNL le cere deputaților Vlad Bontea și Alina Teiș să demisioneze

Parlamentarii PSD de Mehedinți Alina Teiș și Vlad Bontea au semnat proiectul de lege prin care copiii majori ar putea fi obligați să plătească pensie de întreținere părinților, bunicilor și străbunicilor, iar dacă nu o fac ajung la închisoare!

Deputatul PNL Dan Vîlceanu le cere să demisioneze de urgență din Parlamentul României pentru că au girat un asemenea proiect de lege.

Toți cei 73 de parlamentari PSD și ALDE, care au semnat această inițiativă legislativă, ar trebui să demisioneze instant din Parlamentul României. Aceasta ar fi normalitatea, dacă România nu ar fi în situația de a avea în funcție un Parlament care sfidează voința poporului pe care se presupune că îl reprezintă. Din fericire, Liviu Dragnea nu a apucat să mai semneze și această inițiativă, căruia îi fusese rezervat primul loc pe listă. Numai cineva care și-a pierdut complet uzul rațiunii poate justifica o astfel de reglementare prin faptul că tinerii care au ales să părăsească țara, tocmai din cauza PSD, pentru a-și găsi un rost în viață trebuie să fie constrânși să-și susțină părinții. Este dreptul și libertatea copiilor să facă acest lucru, și nu are nimeni căderea morală, cu atât mai puțin PSD, să judece asemenea chestiuni”, a declarat parlamentarul de Gorj.

Dan Vîlceanu a solicitat celor de la PSDsă retragă din circuitul legislativ acest proiect și să se angajeze public că nu va susține inițiativa, în cazul în care vreunul dintre semnatari nu renunță la proiect.

Dacă PSD și ALDE au ajuns la fundul sacului cu bugetul de pensii și nu știu de unde să mai facă rost de bani, le s ugerăm să înceapă să concedieze din sinecuriștii, beizadelele și politrucii băgați pe ușa din dos în ultimii ani în apartul de stat, care nu fac decât să consume bani publici fără să producă vreun serviciu public”, a mai completat deputatul liberal.

Citește și Inițiativă semnată de parlamentarii din Mehedinți Alina Teiș și Vlad Bontea: Copiii majori au obligația să plătească pensie de întreținere părinților, bunicilor și străbunicilor! Dacă nu o fac ajung la închisoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.