Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

Deputata Alina Teiș a început campania electorală în școlile din Severin

 

Prezența deputatului PSD de Mehedinți, Alina Teiș, la acțiunea unei firme de a oferi sâmbătă, 25 noiembrie,  cadouri copiilor în școlile din Drobeta Turnu Severin și Șimian a creat isterie pe Facebook.

<<Pentru că mâine este 25 noiembrie, 2 500 de copii din județul Mehedinți au zâmbit! MULȚUMESC, RĂZVAN! MULȚUMESC, ÎNTREGII ECHIPE „FORD MUSTANG”! SUNTEȚI MINUNAȚI!”>>, spune deputatul PSD într-o postare pe Facebook. De altfel, pe parcursul întregii zile, aceasta a postat mai multe fotografii prin școlile unde a ajuns această caravană.

Dacă, unii severineni o felicită, alții sunt extrem de revoltați și taxează prezența acesteia prin mesaje dure:

„Ce rușine. Nu pentru copii, copii sunt copii, pentru părinții care se vând pentru un pachet de dulciuri de la partide”, spune Silvia Ciobotea,

„Au început cu ȘPAGĂ electorală. POLIȚIA, PARCHETUL, ce faceți frațtilor”, scrie Cornel Badea într-o altă postare

„Încă mai merge la prostimea PSD cu cadouri ))) vai de noi restul)))”, zice Sorin Buhnilă.

„Oltenia a fost, este și va fi mereu la picioarele pesedeului! Pentru că aveți pleoapele cusute și creierul injectat! Voi nu vă veți dezmetici nici peste 100 ani, slugilor! Bine vă face pesedeul că v-a făcut să fiți sărăciile pământului! De proști ce sunteți. Altfel nu v-ar manipula cu promisiuni, an de an, de 30 ani deja! Vă meritați soarta!”, scrie Vali Radu.

Lucrurile au mers atât de departe încât exact ca pe vremea lui Ceaușescu, la școala  generală nr. 9 elevii au venit îmbrăcați în costum popular.

FOTO Facebook Alina Teiș

Inspectorul general școlar, Mirela Pintea Enea, spune că Inspectoratul Școlar Mehedinți nu a fost informat de această acțiune și că luni va declanșa o anchetă pentru a stabili cadru legal în care au fost împărțite aceste cadouri elevilor.

Cert este faptul că Legea Educației interzice acțiunile cu caracter politic în școli ori simpla prezența a deputatei Alina Teiș în cadrul acestei acțiuni dă notă politică.

În ultima vreme, deputatul Alina Teiș reușește performanța  să fie extrem de mediatizată în presa națională.  Mesajul acesteia de ziua lui Liviu Dragnea  din 28 octombrie, catalogat drept „odă” și preluat de întreaga presă, a făcut mii de afișări:

„LA MULȚI ANI,DOMNULE PREȘEDINTE!
Vă doresc o viață plină de fericire alături de oameni vrednici să vă dăruiască bucurii și recunoștință! Să nu vă lăsați înfrânt NICIODATĂ, pentru că Dumnezeu vă deschide în fiecare zi, noi căi pline de lumină!
De un an,de când sunt în Parlament,cuvintele și sfaturile dumneavoastră mi-au înflorit sufletul!
VĂ MULȚUMESC!
Cu mult respect și prețuire,
Alina Teiș, deputat PSD, județul Mehedinți”.

Nu a trecut multă vreme de la acest mesaj, că Alina Teiș a fost din nou în centrul atenției, mai exact în data de 10 noiembrie, când a fost aleasă președinta Organizației de Femei a PSD Mehedinți în sala de ședințe a Prefecturii Mehedinți, o instituție care nu ar trebui să aibă nicio legătură cu politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.