Skip to content
Ediția de astăzi Recent Spot

EXCLUSIV. Alina Teiș aleasă șefa femeilor din PSD în sala Prefecturii Mehedinți

 

Tupeu fără margini. Prefectura Mehedinți, o instituție care nu ar trebui să aibă nicio legătură cu politicul, a găzduit sâmbătă, 10 noiembrie, conferința de alegeri a organizației de femei a PSD Mehedinți. Dacă celelalte partide obișnuiesc să închirieze o sală pentru astfel de evenimente cu participare largă, organizația de femei a ales să se folosească de o instituție a statului.

Cum în Prefectura Mehedinți nu se mișcă un pai fără știința prefectului Nicolae Drăghiea, nici această ședință nu putea avea loc fără girul său.

În urma alegerilor a fost desemnată șefă a femeilor social-democrate Alina Teiș, deputatul de Mehedinți care are cabinetul de parlamentar deschis tot în sediul Prefecturii Mehedinți. Așa cum PSNews Mehedinți a anticipat, Alina Teiș își consolidează astfel poziția în sânul organizației PSD Mehedinți, pe care visează să o conducă ca președinte interimar. Asta în contextul în care schimbarea din funcție a actualului președinte al PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, este doar o chestiune de timp.

La ședință a participat și Rovana Plumb, preşedinta organizaţiei de femei a PSD, și ministru al Fondurilor Europene, care îmbină munca de partid și cu cea guvernamentală, astfel că după conferința de alegeri va da o fugă și la Malovăț, unde funcționează o stație de tratare a deșeurilor. A fost prezent și Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți.

1 comentariu la “EXCLUSIV. Alina Teiș aleasă șefa femeilor din PSD în sala Prefecturii Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.