Skip to content
Administrație locală Recent Social

Viceperimarul PNL Cîrjan: Am depus un proiect de hotărâre pentru proiecte în vederea reducerii consumului de droguri

Viceperimarul Daniel Cîrjan a anunțat că alături de consilierii locali liberali au depus un proiect de hotărâre de Consiliu Local privind finanțarea anuală a proiectelor care au drept scop prevenirea și reducerea consumului de droguri la nivelul municipiului Drobeta Turnu Severin.

După 1990, consumul de droguri a devenit intens, greu de controlat şi cu consecinţe sociale şi medicale. Consumul de droguri afectează individul, dar alterează grav şi viața socială, grupul, viața familială etc. Conform studiilor realizate în ultimii ani, se constată un fapt îngrijorător : 8% dintre elevii de liceu au consumat cel puțin o dată droguri. Din punctul meu de vedere, începând încă din şcoală trebuie să le arătăm copiilor cât de gravă este intrarea pe acest drum, care este fără întoarcere, care te nenoroceşte pe viaţă. Această cale poate duce la sinucidere, la crime, la violenţe. Copiii, în şcoală, au nevoie de de educaţie în această privinţă, în termeni relativ simpli”, a declarat viceperimarul liberal al municipiului Drobeta Turnu Severin.

Daniel Cîrjan mai spune că prin adoptarea acestei hotărâri primăria se va implica în mod concret pentru a rezolva aceste probleme.

De aceea, în măsura aprobării acestei inițiative, implicarea Primăriei Drobeta Turnu Severin pe viitor în această problema va deveni una reală și concretă, spre deosebire de anii precedenți când acest subiect extrem de delicat a fost tratat cu indiferență”, a mai declarat viceperimarul liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.