Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Viceprimarul Daniel Cîrjan: 2.248 de elevi au beneficiat de consultații oftalmologice gratuite

Peste 2.000 de copii din școlile din Drobeta Turnu Severin au beneficiat de consultații oftalmologice gratuite, în cadrul unui proiect inițiat de viceprimarul liberal Daniel Cîrjan și consilierii liberali din Consiliul Local al municipiului.

“Alături de colegii mei liberali am propus ca în anul școlar 2018-2019 copiii din clasele 0-4 din școlile din Drobeta Turnu Severin sa beneficieze de consultații oftalmologice gratuite”, spune viceprimarul Daniel Cîrjan.

Până în acest moment au beneficiat de consultații oftalmologice 2.248 de copii de la următoarele unități de învățământ : Școala gimnazială nr.6, nr.7, nr.14, nr.15, Școala gimnazială Petre Sergescu, Școala Alice Voinescu, Colegiul Național Ștefan Odobleja. Urmează a fi efectuate consultații pentru copiii de la Școala Gimnazială nr.3, nr.10, Dimitrie Grecescu, Constantin Negreanu și Liceul I. Șt. Paulian.

Toate aceste consultații oftalmologice se efectuează de un medic specialist oftalmolog la clasă la fiecare unitate de învățământ în parte. La finalizarea proiectului, va fi prezentat public bilanțul acestor consultații oftalmologice, câți copii sunt sănătoși și câți copii au deficiențe de vedere care necesită investigații suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.