Skip to content
Focus Recent Spot

Laura Codruţa Kovesi va fi procuror la DIICOT Sibiu

 

Laura Codruţa Kovesi, revocată luni din funcţia de procuror şef al DNA, va lucra la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Sibiu, a decis miercuri Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Secţia pentru procurori a CSM a decis ca Laura Codruţa Kovesi să îşi continue activitatea de procuror la DIICOT Sibiu, unde avea un loc rezervat, ea plecând de acolo în anul 2006, când a fost numită procuror general.

La şedinţă, care s-a desfăşurat în absenţa Laurei Codruţa Kovesi, au luat parte ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi procurorul general Augustin Lazăr.

Procurorul general Augustin Lazăr declara, la începutul şedinşei că, indiferent ce va decide secţia de procurori a CSM cu privire la locul în care îşi va desfăşura în continuare activitatea fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Kovesi va rămâne un procuror cu un nivel de experienţă considerabil în DNA. Lazăr a spus că nu va fi consiler la Ministerul Public, întrucât toate posturile sunt ocupate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.