Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

A fost aprobat bugetul județului Mehedinți pentru anul 2021

Consiliul Județean Mehedinți a fost convocat, în ședință ordinară, miercuri, 14 aprilie, pentru a aproba bugetul județului, din anul 2021, dar și lista de investiții.

Astfel, principalul punct de pe ordinea de zi, anume, bugetul, a fost votat în unanimitate de către consilierii județeni.

„Banii veniți de la bugetul de stat nu se compară cu bugetul anului trecut. Suntem obligați să ne descurcăm cu ceea ce avem și în același timp, să continuăm investițiile în sănătate și infrastructură.”, susține av. Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți

În ceea ce privește investițiile, Consiliul Județean Mehedinți dispune de proiectul pentru elaborarea documentației tehnice în vederea reabilitării a 47 de km de drumuri județene, mai exact Jiana – Scăpău, Pătulele – Nicolae Bălcescu și Obîrșia de Câmp – Dîrvari.

De asemenea, au fost alocate fonduri pentru continuarea lucrărilor de amenajare a secțiilor de istorie, etnografie și artă populară din cadrul Muzeului Regiunii Porților de Fier, pentru restaurarea Piciorului Podului lui Traian și nu în ultimul rând, pentru lucrări de reabilitare a unor centre din subordinea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.