Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Adjunctul DIICOT descrie ce s-a găsit în curtea lui Gheorghe Dincă: Animale, lucruri aruncate unele peste altele, camioane de haine vechi, gropi

Georgiana Hosu, procurorul-şef adjunct al DIICOT, a furnizat informaţii incredibile despre felul în care arată locuinţa criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă.

În acest moment colegii mei cercetează haos”, a recunoscut tranşant Georgiana Hosu, potrivit PSNews.ro

Aceasta a arătat că sunt foarte multe chestii în interiorul locuinţei şi chiar, în mod suspect, numeroase gropi, unele chiar cimentate, despre care nu se ştie cu ce rol au fost săpate.

Nu pot să vă descriu. Sunt copaci, sunt animale, sunt lucruri aruncate unele peste altele, sunt camioane de haine vechi, care trebuie luate la mână și analizate, sunt gropi, nu știu de ce săpate. A fost atelier auto aici. Sunt lucruri îngrămădite, obiecte care nu ar avea ce să caute acolo. Vă dau un exemplu: o bârnă de lemn suspendată pur și simplu. Sunt lucruri care trebuie analizate, cercetarea la fața locului trebuie făcută în condiții legale”, a spus Hosu.

Procurorul atrage atenția că zona poate fi contaminată.

„E o groapă plină cu haine vechi, nu se pot face procente. Sunt cercetate pe rând gropile, dar e un efort maxim, se prelucrează probe. Zona poate fi contaminată, ca atare trebuie să fim foarte atenți”, a arătat Hosu.

Reamintim că după ce aproape 2 zile a pledat nevinovat, Gheorghe Dincă a recunoscut duminică uciderea celor două tinere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.