Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Testele ADN ar fi arătat că cercelul din maşina lui Gheorghe Dincă aparţine Alexandrei, fata dispărute

Surse apropiate de ancheta ce are loc la Caracal după cumplita tragedie ce a zguduit România arată că în urma testelor ADN s-a dovedit că cercelul găsit în maşina lui Gheorghe Dincă ar aparţine Alexandrei, fata de 15 ani care a fost răpită de acesta. De asemenea, anchetatorii ar mai fi descoperit şi fire de păr care dovedi că fata a fost în autoturismul suspectului.

Reamintim că cercelul fusese deja recunoscut sâmbătă de mama fetei de 15 ani, potrivit PSNews.ro

De asemenea, anchetatorii au mai descoperit 21 dinţi şi fragmente osoase printre cenuşa aflată într-un butoi din curtea bărbatului aflat acum în arest preventiv.

Gheorghe Dincă va fi dus duminică din nou la casa în care ar fi avut loc crima pentru a fi făcute noi verificări.

Tot duminică vor fi reluate şi căutările în lacul din spatele curţii lui Dincă, după ce cu o zi înainte scafandrii nu au găsit nimic.

Reamintim că în faţa instanţei, sâmbătă, Gheorghe Dincă nu a recunosc niciun din acuzaţii. Acesta a susţinut că nu a văzut-o niciodată pe fata de 15 ani, iar hainele găsite au fost arse pentru a se feri de ţânţari.

Sute de oameni s-au strâns sâmbătă în fața casei suspectului huiduind anchetatorii pentru modul în care au acționat și pe Gheorghe Dincă.

Alexandra Mâceşeanu, fata de 15 ani dispărută în Caracal a reuşit, printr-un efort supraomenesc, să fure un telefon din casa răpitorului şi să sune la 112 în dimineaţa zilei de joi în jurul orei 11.00. Oficialii Poliţiei Române susţin că specialiştii STS n-au reuşit să identifice cu o precizie rezonabilă locul din care a fost făcut apelul telefonic şi că au fost trimişi în trei locaţii greşite, fiind nevoiţi să obţină mandate de percheziţii pentru toate cele adrese şi pierzând astfel timp vital. STS a răspuns acuzaţiilor, afirmând că e datoria companiei de telefonie mobilă să identifice locația. Echipajele au reușit să ajungă la imobilul în care era victima abia după 19 ore. Cu alte cuvinte, polițiștii s-au învârtit pe străzi în Caracal, în timp ce fata era ucisă. Mai mult, aceştia nu au intervenit în casa suspectului pentru halucinant motiv că nu era ora 6 de la care avea voie să facă percheziţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.