Skip to content
Ediția de astăzi Recent

BREAKING NEWS: Crimele din Caracal! Mecanicul auto ar fi recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente dispărute!

După mai multe ore de audieri și după ce rezultatele ADN au arătat că sunt resturi umane, Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente. Însă, mecanicul auto susține că cele 2 ar fi venit de bună voie să întrețină relații sexuale și între timp au intervenit niște neînțelegeri.

Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru Mediafax.

Cele două victime sunt Alexandra, fata care a dispărut săptămâna trecută și care a reușit să sune la 112, și o altă adolescentă care a dispărut în urmă cu mai bine de trei luni, și care era din județul Dolj.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut Alexandra Măceşanu (15 ani). Ancheta continuă pentru a putea fi identificate cadavrele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.