Skip to content
Ediția de astăzi

Aladin Georgescu: PSD, câștigător incontestabil al alegerilor parlamentare în județul Mehedinți!

Președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu anunță că social democrații sunt câștigătorii incontestabili ai alegerilor parlamentare în județul Mehedinți.
PSD este lider în Mehedinți. Alegerile Parlamentare au dovedit încă o dată acest lucru, în ciuda tuturor încercărilor disperate ale PNL de a influența votul de duminică al mehedințenilor prin acțiuni mizerabile și chiar penale! 25 000 de oameni au fost presați să voteze în altă localitate decât cea de domiciliu. Li s-au oferit bani și au fost amenințați că și-ar putea pierde locurile de muncă dacă nu aleg PNL. Voturile de pe listele suplimentare confirmă aceste fapte! Noi ne-am bazat pe votul curat și am câștigat! N-au putut ei fura cât am putut noi vota, dragi mehedințeni! Pentru încrederea pe care ați acordat-o încă o dată echipei PSD, vă mulțumesc și mă înclin în fața dumneavoastră! Ne onorează și ne responsabilizează scorul de 41% obținut, cu 6 procente peste principalul contracandidat – PNL! Vă asigur că vom continua proiectele pe care le-am început și vom dezvolta împreună județul Mehedinți! Le mulțumesc colegilor din cadrul PSD Mehedinți pentru munca depusă, le mulțumesc domnilor primari, consilieri județeni și consilieri locali”, a transmis liderul social democrat.

Biroul Electoral Central a anunțat luni, la ora 10.30, că s-au numărat 62,54% dintre voturi, iar rezultatele arată pentru moment că PSD este primul în clasamentul partidelor.

La Camera Deputaților rezultatele parțiale arată astfel:

PSD  – 29,39%

PNL – 24,24%

USR-PLUS – 15,4%

AUR – 8,26%

UDMR – 7,42%

PMP – 4,69%

PRO România – 4,29%

SENAT:

PSD – 29,83%

PNL – 24,66%

USR – PLUS – 15,44%

AUR – 8,65%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.