Skip to content
Ediția de Astăzi

”Avocatul Aladin Georgescu” care nu știe să interpreteze legea – Taxi-urile pot circula după ora 23.00

Ministrul mehedințean Virgil Popescu anunța că taxi-urile pot circula după ora 23.00, după ce prin județ s-a răspândit o altă informație. În replică, președintele PSD Aladin Georgescu a venit să spună că ministrul nu știe ”legea”.

Ministrul Popescu a revenit, cu explicația.
Taxi-urile pot circula după ora 23.00! Aladin Georgescu nu încetează să se facă de rușine! Cu intenția de a crea tensiuni inutile, în această perioadă dificilă pentru toată lumea, încearcă să îmi dea lecții legislative. Lacunare, de altfel. Culmea, fiind avocat, ne-am aștepta să cunoască legea. Domnule Aladin Georgescu de când taxi-urile sunt asimilate activității comerciale? Parcă transportă persoane! După ”logica juridică” pe care ați expus-o dumneavoastră și trenurile nu ar mai trebui să circule după intervalul orar 23.00. Sunt un susținător al păstrării regulilor care au fost date pentru a ne proteja, pe toți, de răspândirea noului coronavirus, pentru sănătatea noastră, însă manipulările făcute cu intenția de a crea tensiuni și adversități la adresa competitorului politic arată politicianismul tipic PSD-ului! În această perioadă dificilă domnule Aladin Georgescu ar trebui să dați dovadă de echilibru și să administrați, așa cum trebuie, județul, pentru asta ați fost ales. Nu să fiți o vuvuzea care răspândește manipulări”, a fost mesajul transmis de Virgil Popescu.
Mai mult chiar, pentru a fi clarificată problemaȘeful Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției Duduc Benone Gabriel a transmis o adresă cu clarificări, că taximetriștii își pot exercita activitatea:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.