Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

EXCLUSIV! Curățenie în PNL Mehedinți! Doi membri au fost excluși!

Vară politică fierbinte la PNL Mehedinți. ”Curățenia” continuă! Potrivit unor surse politice conducerea liberală din Mehedinți s-a întrunit în ședință importantă pentru a lua o serie de decizii cu privire la cei care nu s-au implicat în campania electorală și care nu au respectat deciziile partidului sau obligațiile pe care le-au avut în calitatea de membri.

Doi membri au fost excluși, prin vot, 8 au primit avertisment și 7 au fost radiați. Doar un membru a ”scăpat”, deși era pe lista ”neagră”.

Chircu Doinița și Oprea Aurelia au fost excluse.

Alți 6 membri au fost radiați din organizația PNL Drobeta Turnu Severin pentru că fie nu și-au plătit cotizațiile, fie nu s-au implicat activ în campania electorală.

La PNL Mehedinți se face curățenie înainte de o  nouă campanie electorală, cea pentru alegerile prezidențiale, când liberalii îl vor susține pe președintele Klaus Iohannis să obțină un nou mandat.

Și la începutul lunii iulie au fost dați afară 4 consilieri locali. Asta după ce Ludovic Orban le-a transmis liberalilor din Mehedinți că rezultatul a fost ok, dar se putea mult mai bine.

Însă mesajul principal a fost ”NU mai tolerăm trădătorii! Ori cu PNL; ori afară din partid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.