Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Băsescu: Dragnea este un cancer care trebuie îndepărtat urgent din corpul structurii de putere politică a ţării

Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că liderul PSD, Liviu Dragnea, este ”un cancer care trebuie îndepărtat urgent din corpul structurii de putere politică a ţării”, întrucât în ultimii trei ani ”nimic nu a fost mai important decât găsirea căilor pentru a-l scăpa pe Dragnea de puşcărie”. În plus, Băsescu afirmă că au fost schimbate trei guverne în căutarea premierului care să-şi asume graţierea, amnistia sau modificarea favorabilă lui Dragnea a Codului Penal.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a postat, miercuri, un text pe Facebook, intitulat ”O ţară sacrificată de Dragnea, pentru Dragnea!”.

Dragnea. Individul acesta este un cancer care trebuie îndepărtat urgent din corpul structurii de putere politică a ţării. În ultimii trei ani, nimic nu a fost mai important în decizia politică a ţării decât găsirea căilor pentru a-l scăpa pe Dragnea de puşcărie. Au fost schimbate trei guverne în căutarea premierului care să-şi asume graţierea, amnistia sau modificarea favorabilă lui Dragnea a Codului Penal. Au fost puse sub semnul întrebării toate hotărârile judecătoreşti definitive ale completurilor de 5 judecători de la ICCJ din 2014 şi până azi. Au fost puse sub semnul întrebării hotărârile judecătoreşti ale completurilor de 3 judecători de la ICCJ. Curtea Constituţională este pusă sub o presiune formidabilă pentru a da decizii care să-l ajute pe Dragnea să-şi obţină libertatea”, a scris Băsescu pe Facebook.

Citește mai departe pe PSNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.