Skip to content
Ediția de astăzi

Buget 2021: Parlamentarii PSD au depus amendament pentru creșterea alocațiilor de la 1 martie

Parlamentarii PSD au anunțat că au depus amendament pentru creșterea alocațiilor de la 1 martie, care urmează să fie dezbătut în cadrul comisiilor de specialitate. Dezbaterea pe buget a început joi, 25 februarie, în cadrul Comisiilor reunite ale Parlamentului.

PSD a lansat o campanie prin care orice român poate cere parlamentarilor Puterii să susțină creșterea alocațiilor. https://www.psd.ro/alocatii/ este adresa la care locuitorii din fiecare județ al României pot să transmită parlamentarilor PNL, USR-PLUS și UDMR cât de necesar este ca și reprezentanții Dreptei să voteze în Parlament amendamentul PSD. Amendamentul PSD prevede majorarea alocațiilor de la 1 martie 2021 la nivelul prevăzut inițial în Legea dublării alocațiilor nr. 14/2020. Astfel, alocațiile ar urma să crească după cum urmează: de la 214 lei la 300 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani și de la 427 lei la 600 de lei pentru copiii sub 2 ani sau copiii cu dizabilități.

Social democrații anunță că vor vota pentru majorarea alocațiilor de la 1 martie 2021 și pentru creșterea finanțărilor în educația și sănătatea copiilor noștri din România.

Să vă fie rușine, parlamentari de la PNL, USR-PLUS și UDMR, pentru că ați trădat interesele familiilor cetățenilor care v-au votat și vă opuneți majorării alocațiilor pentru a nu vă supăra șefii de partid!  Nu vă bateți joc de copiii noștri, nu îi abandonați ca pe niște poveri inutile”, este mesajul transmis de social democrați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.