Skip to content
Administrație locală Recent

Constantin Trușcă, primarul Șimianului îi transmite lui Aladin să nu se mai laude cu investiții la care nu a contribuit

Primarul comunei Șimian Constantin Trușcă îi transmite lui Aladin Georgescu să nu se mai laude cu lucrările care s-au făcut în comunitate, pentru că minte pe față.
Rușine, domnule Aladin Georgescu! Constat cu mâhnire că, de câteva zile, oamenii din echipa de campanie a PSD (cei mai mulți aduși din Drobeta-Turnu Severin, pentru că locuitorii Simianului nu au vrut să li se alature) împrăștie niște fluturași mincinoși prin comună, considerând că aceasta este propagandă electorală. Domnule Georgescu, nu vă mai asumați lucrările edilitare din Șimian, pentru că nu aveți niciun merit în realizarea lor. Nu ați contribuit cu nimic la lucrările executate cu finanțare pe fonduri externe nerambursabile. De altfel, vă reamintesc că în urmă cu un an m-ați dat afară din PSD, iar Șimianul este și acum un șantier în lucru, așa că nu înțeleg cum ați fi putut dumnevoastră să contribuiți la proiectele aflate în derulare! Evident, minciuni în stilul specific! Înțeleg că sunteți în campanie electorală, iar disperarea că veți pierde este mare, dar trebuie să le spuneți oamenilor adevărul, nu să vă împăunați cu ce nu vă aparține. În ritmul acesta, mai aveți puțin și o sa vă lăudați că ați făcut și Podul lui Apolodor din Damasc, pod al cărui picior nu ați reușit să îl reabilitați nici până acum, apropos de marile dumnevoastră realizări. Probabil, peste 1 an, o să vă lăudați și cu aducțiunea cu gaz din Comuna Șimian”, este mesajul transmis de primarul comunei Șimian.
Constantin Trușcă îl acuză pe președintele CJ Mehedinți că singurul lui scop este să ”obțină” voturi.
Vă mai amintiți că m-ați rugat să mergeți cu mine când am semnat contractele pentru construirea grădinițelor – eu să semnez și dumneavoastră să vă pozați? Asta vă este contribuția în realizările de la Simian- poze cu eforturile altora. Mărturisesc că în această campanie mi-aș fi dorit să îi las pe oameni să decidă singuri dacă sunt mulțumiți de ce s-a făcut în comună, doar că, prin minciunile dumnevoastră, mă obligați să merg din poartă în poartă pentru a le spune oamenilor cine sunteți cu adevărat! Ar fi corect să le spuneți oamenilor că ați trimis la Simian un candidat PSD de sacrificiu, care nu cunoaște nici comuna, nici problemele cetățenilor, iar singurul scop este să vă obțineți voturile de Președinte CJ pentru a vă păstra funcția aducătoare de beneficii personale, scop ce nu are nicio legătură cu binele Simianului. P.S.- Domnule Aladin Georgescu, poate le explicați oamenilor cu ce ați contribuit la realizarea investițiilor din imagini”, a mai declarat edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.