Skip to content
Administrație locală Recent

Cum se apără Aladin Georgescu? Cu baliverne și punctaj de la partid! În rest, tăcere!

Aladin Georgescu încearcă să se apere după scandalul așa zisei numiri a unui nou manager al spitalului Județean și în loc să ofere răspunsuri la întrebările esențiale, folosește retorică expirată și punctaj de la partid, invocând practici de prin alte județe. Baliverne, care nu au nicio legătură cu ce a făcut la Mehedinți.
Ce mai spune Aladin Georgescu?
Astăzi am luat act de hotărârea lui Cătălin Tutilescu de a nu da curs numirii în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin. Îi respect decizia, indiferent de motivele care l-au determinat să o facă și îi asigur pe mehedințeni că voi găsi cea mai bună variantă pentru conducerea Spitalului. Am încredere că medicii și asistentele din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin vor sta departe de campania electorală mizerabilă a PNL și îi asigur de tot sprijinul în continuarea proiectelor de modernizare a infrastructurii de sănătate și în gestionarea crizei COVID 19”, a mai declarat.
Cătălin Tutilescu a anunțat marți, 25 august, că nu dă curs nominalizării făcută de Aladin Georgescu de a fi numit manager al Spitalului Județean.
Având în vedere reacțiile din ultimele ore apărute în urma numirii mele în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență, am hotărât să nu dau curs acestei nominalizări. Îi mulțumesc încă o dată, președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, pentru încrederea pe care mi-a arătat-o și consider că aș fi făcut față cu brio exigențelor acestui post, având în vedere experiența mea de opt ani, la conducerea Gărzii de Mediu Mehedinți, dar și perioada în care am fost secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii și Justiției Sociale. Nu vreau să fiu eu însă cel care ar putea fi arătat cu degetul pentru bulversarea sistemului sanitar din Mehedinți și nici pretext unor atacuri politice nefondate , așa cum am observat, din păcate, în ultimele ore. Constat că totul s-a transformat într-o răfuială politică ce nu are, în realitate, nicio legătură cu sănătatea mehedințenilor ci este doar un prilej de campanie. Rămân în continuare un om de echipă și dedicat mehedințenilor independent de vremelnicele funcții sau poziții”, a anunțat Tutilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.