Skip to content
Focus Recent

Deputatul OBSTACULAT din Mehedinți părăsește PSD-ul după ce îi aducea ode Vioricăi Dăncilă!

Deputatul Alexandru Bălănescu face o mișcare politică de ultimă oră și părăsește PSD-ul, în favoarea partidului condus de fostul premier Victor Ponta.

Asta deși în urmă cu câteva săptămâni o elogia la scenă deschisă pe președinta PSD Viorica Dăncilă, când a vizitat Mehedințiul.

Viitorul să confirme anul 2016, să conducem în continuare, să avem succes, să refacem ce am pierdut. Să facem în așa fel încât ca cel care ne-a obstaculat, președintele Iohannis, să piardă intrarea la Cotroceni – pentru că a menținut această stare conflictuală și poporul pierde! Vă mulțumesc!”, declara atunci Bălănescu.

Am încercat să luăm legătură cu deputatul Bălănescu pentru a afla care sunt motivele, dar până la ora publicării acestei știri nu a răspuns apelurilor noastre.

1 comentariu la “Deputatul OBSTACULAT din Mehedinți părăsește PSD-ul după ce îi aducea ode Vioricăi Dăncilă!

  1. Toboganul in varful caruia se afla PSD-ul este pregatit. Prin demiterea fara motiv a celei care conducea invatamatul ,prin plecarea unor traseisti in vederea mentinerii lor in politica inca un mandat , gruparea ciumei rosii se subtiaza . In curand toboganul se va umple cu namolul politic al gruparii. Unde seva descarca acest namol ? Cred eu ca numai la pro romania sau alde , caci altundeva nu au sanse. Va lua nastere o alta increngatura de ciuma cea BUBONICA. Namolul acesta din care va proveni noua ciuma este rau mirositor, un amestec de mirosuri pestlentiale care vor fi curatate din interior ca sa nu puta si mai abitir. Curatirea ii va duce la disparitie. Ciumatii nu se vor curata nici moral nici fizic ca nu au pregatirea necesara. In cativa ani tara va scapa de ei. Scrutinurile care urmeaza vor face putina curatenie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.