Skip to content
Recent

Dramă în Deva: femeie grav rănită într-o EXPLOZIE

O dramă s-a petrecut duminică dimineață în municipiul Deva: o femeie a fost rănită într-o EXPLOZIE.

O femeie în vârstă de de 86 de ani a fost rănită grav duminică dimineaţă, în urma unei explozii care s-a produs într-un apartamament din municipiul Deva. Victima a suferit arsuri pe mâini şi faţă, fiind transportată la spital.

Purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, a declarat pentru Mediafax că femeia care locuia în apartamentul ude a avut loc explozia a fost transportată la spital în urma arsurilor suferite.

„Explozia nu a fost urmată de incendiu. S-a produs într-un apartament de pe strada Calea Zarandului. Echipajele deplasate de urgenţă la locul producerii au găsit în apartament o femeie în vârstă de 86 de ani ce prezenţă arsuri la nivelul mâinilor şi fetei. Femeia, conştientă şi cooperantă, a fost transportată la UPU Deva cu arsuri de gradul 1 pe membrele superioare şi faţă”, a afirmat Doda.

Oficialul ISU a adăugat că experţi de la Inspectoratul de Stat in Construcţii verifică dacă şi în ce grad a fost afectată structura imobilului. De asemenea, Anemona Doda a spus că angajaţii companiei de gaz sosiţi în sprijin fac măsurători privind concentraţia gazelor. Poliţia Hunedoara a deschis o anchetă în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.