Skip to content
Ediția de astăzi Recent

EURES: 50 locuri de muncă la recoltat de fructe în Spania

AJOFM Mehedinți anunță că firma Fresgilera S.L. din regiunea Huelva, localitatea Lepe-Huelva, Spania oferă 50 locuri de muncă în agricultură la recoltarea fructelor, respectiv căpșuni, nectarine, afine, etc.

Muncitorii vor lucra în câmp, la culesul fructelor (căpșuni, nectarine, afine, etc.), iar programul de lucru este 8,00 – 15,00, cu o pauză de masă de o jumătate de oră. Salariul este de 38 euro net net/zi.

Cazarea este contracost: 40 euro/luna, transportul (dus) va fi plătit de lucrător, iar transportul (de reîntoarcere) va fi plătit de companie (la terminarea contractului).

Durata contractului este: 20 februarie 2019 – 20 iunie 2019.

<<Persoanele cu domiciliul în județul Mehedinti, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURESdin cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinti, telefon 0252/319029, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală „apt pentru muncă”>>, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM Mehedinți.

Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20.02.2019.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.