Skip to content
Ediția de astăzi

Exclusiv: Un cunoscut lider local și-a dat demisia din PSD

Google

Ultimele eșecuri politice ale PSD de la nivel național, plus nemulțumirile latente cu privire la conducerea pe care o exercită Aladin Georgescu la nivelul organizației social democrate din Mehedinți au determinat o serie de mișcări pe scena politică locală.

Prin intermediul unor surse politice am aflat că doctorul Victor Maliborschi și-a dat demisia din PSD Mehedinți. După ce a fost înlocuit la spitalul Judetean Mehedinți de omul de la cabinetul lui Aladin Georgescu, renumitul doctor a decis să plece și din PSD. Tot sursele noastre politice ne spun că exista mai mulți nemultumiți și urmează un val de demisii în masa.

Ultima plecare a unui greu din PSD a fost a deputatului Bălănescu. Rămâne de văzut cine își va semna demisia din PSD în zilele următoare, dar se pare că de fapt tot “succesul” socialismului democrat, afișat cu maxim entuziasm pe pagina de Facebook a lui Aladin Georgescu este doar o manevră de imagine. În realitate pe afară e vopsit gardul și încep să sară peste el leoparzii dinăuntru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.