Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Începe curățenia în PNL! Rareș Bogdan anunță EXECUȚII în partid

Aflat în cărți pentru șefia PNL București după demisia lui Cristian Bușoi, Rareș Bogdan anunță execuții în PNL, după ce unele filiale nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor la alegerile europarlamentare.

Toti s-au implicat, unii mai mult, unii mai putin. Cativa au facut-o intr-un mod extrem de determinat. In Oradea, Ilie Bolojan a luat 70%. Flutur, Alin Tise si Emil Boc au adus cel mai mare plus la zestrea partidului.Contra-surprizele au fost in zona de sud a tarii, mai ales, si ele vor fi luate rand pe rand la analiza si executate. Cei care au facut pact cu ALDE vor intra in conflict direct cu PNL si noi le vom face campanie contracandidatilor care vor  lupta acolo. Vor fi scosi afara din partid, a si inceput la Gorj. Eu voi avea o mare bucurie sa sustin contracandidatul lui Dorin Florea, care ne-a lovit la Targu Mures, cand a anuntat ca va merge alaturi de Tariceanu, a declarat Rareș Bogdan potrivit PSNews.ro.

Și la Mehedinți rămâne de văzut ce decizii se vor lua pentru că există suspiciuni  că un primar a ”pactizat” cu ”dușmanul”.

Citește și Probleme la PNL! Soarta unui primar liberal atârnă de câteva sute de voturi…care s-au dus la PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.