Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Rareş Bogdan: Dragnea, timpul tău a expirat, retrage-te până nu e prea târziu, vei mânca o mamă de bătaie!

 

Candidatul PNL Rareş Bogdan i-a transmis, sâmbătă, la mitingul liberalilor de la Craiova, un mesaj lui Liviu Dragnea, spunându-i să se retragă până nu e prea târziu şi că va „mânca o mamă de bătaie” la alegerile europarlamentare.

„Bună ziua, dragi români, bună ziua, dragii mei olteni! Mă bucur că m-aţi primit în familia dvs. Am venit alături de dvs. pentru a câştiga aceste alegeri, pentru a îngenunchea PSD”, le-a spus Rareş Bogdan participanţilor la miting.

El le-a spus acestora că „vor elibera Oltenia de ciuma roşie”.

„Să ştiţi, noi, ceilalţi români, vă privim cu maxim respect. E greu să înţelegem cum Dumnezeu a ajuns această regiune plină de oameni inteligenţi să-l trimită la Bucureşti pe unul ce-şi ascundea banii în cavouri, Darius Vâlcov. Cum, Doamne iartă-mă, aţi ajuns să vă închinaţi la un cuplu toxic pentru România – Olguţa şi Olguţul! România nu-i a lor, România e a dvs., a celor peste 80.000 de olteni care au plecat alungaţi de PSD din această ţară”, a continuat Rareş Bogdan.

Candidatul PNL a menţionat că Oltenia e „pe locul 7 de la coadă la regiunile din Europa”.

„Înainte de a ne preocupa de puşcăriaşi şi de condiţiile din închisori, ar trebui să ne preocupăm de spitale, şcoli, autostrăzi. Eu ştiu că, în democraţie, hoţii stau la puşcărie, nu stau în Parlament, nu stau în Guvern. (…) De aici, din mijlocul Olteniei, o să-i fac o ofertă de nerefuzat lui Liviu Dragnea: Dragnea, timpul tău a expirat, retrage-te până nu e prea târziu, vei mânca o mamă de bătaie cu partidul tău!”, a mai afirmat Rareş Bogdan.

„Dvs. puteţi elibera Oltenia. Ştiu că sunteţi ameninţaţi, şantajaţi că vă dau copiii afară de la locurile de muncă. Luptaţi, rezistaţi, pentru că îi vom îngenunchea. România, trezeşte-te!”, a încheiat Rareş Bogdan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.