Skip to content
Administrație locală Ediția de Astăzi Recent

Lucrări de modernizare pe Drumul Județean 671 E

 

Marți, 11 septembrie 2018, la Consiliul Județean Mehedinți, s-a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a DJ 671E, cuprins între localitatea Dâlbocița și intersecția cu DJ 670, pe o distanță de 18,466 kilometri, investiția fiind finanțată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în baza Programului Național de Dezvoltare Locală II.

Lucrarea are o valoare de 37 317 201,98 lei.

Tronsonul care va fi modernizat traversează localitățile Dâlbocița (comuna Ilovăț), Firizu (comuna Ilovăț) și Cerna Vîrf (comuna Isverna) și face legătura între tronsonul deja modernizat, până în Dâlbocița și DJ 670, reabilitat cu fonduri europene. Durata de implementare a contractului este de 25 de luni.

Investiția este deosebit de importantă atât pentru locuitorii județului cât și din punct de vedere turistic, DJ 671E traversând una dintre cele mai frumoase zone ale județului.

”Este o mare provocare pentru noi, va fi foarte mult de lucru, este cea mai mare investiție din județ, la ora actuală, pe partea de drumuri județene. Proiectarea se va executa în două luni, două luni sunt pentru obținerea avizelor și autorizațiilor, iar 21 de luni sunt pentru execuția lucrărilor. Asta înseamnă că timp de doi ani vom traversa toate anotimpurile și va trebui să gestionăm foarte bine execuția lucrărilor pentru a ne încadra în timp”, a declarat Sorin Surdu, reprezentantul firmei de construcții.

Consiliul Județean Mehedinți a contractat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în baza Programului Național de Dezvoltare Locală II, trei drumuri județene și un pod, valoarea totală a investițiilor fiind de  81.740.623 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.