Skip to content
Recent

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase dă explicații: Nu avem unde să punem bolnavii

După ce imaginile de coșmar cu situația din Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeş” din Timișoara au circulat atât pe mai multe rețele de socializare, cât și în media, managerul instituției iese în față.

Pe acest fond, Voichița Lăzureanu, directorul unității medicale, a afirmat că se desfășoară lucrări de renovare în clădire, dând exemplu aripii de pneumologie, care este aproape de finalizare, după cum relatează Digi24.ro.

„Acum este aproape de finalizare lucrarea de reabilitare completă a aripii de pneumologie. Parterul s-a terminat. E complet refăcut. Etajul 1 e pe jumătate finalizat, mai e o jumătate în care încă nu s-a intrat și etajul 2, unde s-au pus geamuri, uși, s-au pus inclusiv fluidele medicale. A mai rămas de făcut zugrăvirea, parchetul și paturile noi”, a spus Voichița Lăzureanu.

Mai mult decât atât, managerul recunoaște că instituția pe care o conduce are condiții improprii, însă nu există alt spațiu disponibil pentru a ține pacienții.

Din nefericire sunt condiții improprii, așa cum ați văzut, dar nu avem unde să punem bolnavii. Nu putem să-i programăm să se îmbolnăvească în iulie, după ce se termină lucrările”, a adăugat directorul spitalului.

Citiți mai multe AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.