Skip to content
Recent

Ponta, ieșire furtunoasă: ”Hai măi Dragnea Mincinosule, ai curaj?”

Actualul lider al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, într-o intervenție televizată, că fostul premier Victor Ponta s-a dus la DNA pentru a îl turna în dosarul Tel Drum.

În urma acestei declaraţii publice făcute de preşedintele PSD, Victor Ponta a avut o reacţie extrem de dură acuzându-l de minciună şi i-a lăsat o provocare: dacă va reuşi să demonstreze că l-a turnat atunci el se retrage din politică, iar dacă nu, atunci Liviu Dragnea să se retragă.

„Dragnea Mincinosul National tocmai a spus din nou la televizor ca eu l-am denuntat! Dar nu poate sa aduca o copie dupa denuntul meu ca nu are bani! Asa mincinos care sa isi bata joc de toata lumea nu am vazut!

Din respect pentru membrii si alegatorii PSD trebuie sa lamurim definitiv acest lucru ! Oamenii merita sa stie adevarul.

Ii propun public sa procedam dupa cum urmeaza : el daca aduce o copie dupa denuntul (pretins) al meu in aceeasi zi imi dau demisia din Parlament si nu voi mai face politica / daca insa ii aduc eu un document oficial care sa ateste inca o data ca sunt un simplu martor ( ca si Teodorovici, Grindeanu, etc) si nu am depus niciodata vreun denunt penal contra lui atunci isi da el demisia din Parlament si din

PSD!! Simplu si clar – hai mai Dragnea Mincinosule, ai curaj?

Ps – eu voi face maine cerere oficiala catre DNA sa imi comunice calitatea procesuala in acel dosar (denuntator sau martor)! Dragnea Mincinosul fiind inculpat poate maine sa ceara o copie a declaratiei mele si sa o faca public ( am inteles ca nu are bani sa copieze – ii platesc eu fotocopie de 5 pagini)!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.