Skip to content
Ediția de astăzi

Marcel Ciolacu demontează fake news-ul vaccinării obligatorii: Eu nu susțin așa ceva

Liderul social-democrat Marcel Ciolacu a anunțat miercuri seara că PSD nu a susținut și nu va susține vaccinarea obligatorie, așa cum doreau, până acum, actualii parteneri de guvernare, PNL și UDMR. Vaccinarea obligatorie este dorită și de USR. Ciolacu spune că este un ”fake news” introducerea vaccinării obligatorii.

Ciolacu a mai precizat că nu s-a pus niciodată problema demiterii ministrului Alexandru Rafila. ”S-a rezolvat problema celor 100 de locuri la ATI de la ”Matei Balș”. Pregătim valul 5 cum nu au fost pregătite celelalte. Avem și medicamente generice, inovative, avem o abordare corectă sinceră, din partea domnului Rafila. Până acum nu s-a creat un parteneriat cu cetățeanul. Unii declarau că am învins pandemia.

Bolnavii cronici vor avea acces la actul medical în continuare, cum ar fi fost normal în ultimii 2 ani. A fost un fake news, PSD nu a avut o propunere de vaccinare obligatorie, eu nu susțin așa ceva. Eu nu vreau vaccinarea obligatorie la medici, ei mai au doar 10% nevaccinați. Ce facem, îi dăm afară, cu cine mai lucrăm?

Nu s-a pus problema demiterii doctorului Rafila niciodată. Nu am avut niciodată o discuție cu doctorul Rafila despre o demisie a sa. Fac ce pot ca să comunice mai bine. Va trebui o testare cât mai mare”, a precizat Marcel Ciolacu la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.