Skip to content
Recent

Orban, critici dure la adresa lui Tăriceanu: Cum să minţi în halul ăsta?

 

Liderul Partinului Național Liberal, Ludovic Orban, îl critică virulent pe șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta din urmă a afirmat că Guvernul nu este vinovat pentru creşterea preţului carburanţilor.

Mai precis, președintele PNL a afirmat într-o postare de pe pagina sa de Facebook că „obrăznicia, mitomania şi dispreţul faţă de oameni au devenit brand Tăriceanu”. În plus, Orban susține că nu ar fi prima oară când liderul ALDE încearcă să inducă publicul în eroare, conform B1.ro.

„Obrăznicia, mitomania şi dispreţul faţă de oameni au devenit brand Tăriceanu. Iată ce răspunde acesta, întrebat fiind despre creşterea preţului la carburanţi: ‘Preţurile nu le stabileşte Guvernul. Se stabilesc pe cerere şi ofertă. Am vorbit ieri pe temă inflaţiei. Isărescu a dat explicaţii cuprinzătoare. Aşa avem explicaţii pe evoluţia unor preţuri’. Cum să minţi în halul asta şi să îţi imaginezi că te mai crede cineva? Oare nu toată lumea ştie că preţul la carburanţi a crescut doar datorită reintroducerii supraaccizei de guvernul pilotat de Dragnea şi Tăriceanu? Şi asta în condiţiile în care eliminarea supraaccizei a fost o promisiune de bază în campania electorală!”, a scris Ludovic Orban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.